NyheterBli med på den perfekte Vålerenga-dagen

Gode krefter i Våleranga-familien har jobbet sammen for å gi deg en fantastisk dag. Sett av lørdag 19. oktober og gjør det til den store HEIA VIF-dagen med både fotball og ishockey!

Les mer...

Vålerengas eget spell - Østkantspellet

Kjerka, Vålerenga og folka der øst.

Les mer...

Supportercup før kampen mot Glimt

Før kampen mot Glimt fredag 5. juli arrangeres det supportercup i bingen på torget utenfor stadion. 

Les mer...

Klan og klubb i Pride Parade

Lørdag går Pride Parade av stabelen og vi stiller opp sammen med klubb for å vise vår støtte til mangfold og kjærlighet. Bli med!

Les mer...

Klanen slipper ny CD

Klanen og Reform 2019 presenterer :

Folkets forening av Kristiania-Bohemene & Bare! Vål’enga av Ole Henrik Halvorsen feat. Wild Touch

Les mer...

Turinfo, Viking Borte

En reise til eksotiske Stavanger, hvor de drikker olje og snakker utrolig rart

Les mer...

Turinfo cupen

En publikumsfest i Oslo skulle vi ikke få, men tur til Faaberg blir det naturligvis uansett. Her kommer turinfo for både Vertshusbussen og Bohembussen. 

Les mer...

Boksignering på pubene våre

Tegneserieboka om Vålerenga er ferdig trykken og denne uka signerer Krystad & Co boka på pubene våre. 

Les mer...

Deila-Aften på Øst på onsdag

Det nærmer seg seriestart og i den anledning passer det ypperlig med en prat med Ronny før det braker løs. På Øst førstkommende onsdag kan du få svaret på det aller meste av det du lurer på. 

Les mer...

Hockeylørdag 16. februar

Lørdag 16. februar spiller Vålerenga mot Frisk/Asker i Furuset Forum. Det er en av svært få lørdagskamper i Forum i år og vi benytter derfor muligheten til å lage en fest ut av det på Vertshuset. 

Les mer...

Oppstart Jobbsjansen - Ungdom

Kjenner du en ung person? Har du en i familien? En som er 17-25 år og som trenger litt drahjelp for å komme seg videre. Å sitte oppe hele natta og spille dataspill er for de fleste ingen karriere. Vålerenga Samfunn kan hjelpe, her er det nye muligheter. Vi vet det hjelper. 

Les mer...

Klanen søker digitale krigere

Klanen.No driver ikke seg selv. På den ene side har vi folka, nyhetssprederne og meningsbærerene, på den andre siden serverne våre. Midt blandt disse to sloss våre digitale krigere for at systemene og folka skal ha best mulig arbeidsforhold. Og nå, ja nå trenger vi DEG!

Les mer...

Vi trenger din hjelp

Vi ønsker å gjøre vår tribune enda mektigere enn den allerede er. I den forbindelse håper vi du ønsker å hjelpe til med noen kroner til TIFO-oppheng. 

Les mer...

Same procedure as last year

Årets viktigste kamp står for tur, kvartfinalen i cupen! Det var vanvittig jevnt i seriekampen for 2 uker siden, og det var Rosenborg som ufortjent fikk seieren, med god hjelp av Moen. Men dette skal revansjeres på onsdag!

Les mer...

Alle mann til Jordal

Tirsdag førstkommende kl. 16:00, altså i morgen, går istreningen med strippestraffer av stabelen i ungdomshallen på Jordal. Det er ikke første istrening, men la oss kalle det første offisielle. Strippestraffer står altså på planen, men Klanen stiller også med varme pølser i tillegg til de kalde badetissene som potensielt flagrer over isen.

Les mer...

Klanen søker nett-helter

Som de fleste vet er Klanen og Klanen.Nos liv og virke tuftet på frivillighet. Nå søker vi nye frivillige helter til spennende "jobber"...

Les mer...

Sesonkortsalget er i gang

Sesongkortsalget til Vålerenga Ishockeys kommende sesong er i gang!

Les mer...

Klanen informerer - Vi har sendt ut nyhetsbrev

Klanen tar steget lengre inn i den digitale tidsalder. Du som medlem, vil i løpet av kort tid, motta et nyhetsbrev på e-post fra oss

Les mer...

RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER (cookies)

De aller fleste nettsider av i dag benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne.

Les mer...

PERSONVERN. DIN INFORMASJON. DIN TRYGGHET

Personvern - Våre Forpliktelser Overfor Deg

Les mer...

Klansstyret 2018

Den 7. mars ble valgkomiteens innstilling om nytt styre vedtatt under Klanens årsmøte. Her kommer en kort presentasjon av de som sitter i styret i Klanen i 2018. 

Les mer...

NSA-billetter til Norge - Australia

Det nærmer seg den mye omtalte pausen i Eliteserien og i den forbindelse skal det spilles landskamp på Ullevaal. Norge møter Australia og du kan se kampen for 150 kroner. 

Les mer...

Vålerenga trenger din hjelp - ta med spade

Det innkalles til dugnad tirsdag. Vinteren skal vekk fra stadion!

Les mer...

Årets stadion 2017!

Stadium Database kårer årets nye stadion 2017

Les mer...

Årsmøte i Klanen onsdag 7. mars – Vil du være med å påvirke framtida?

Klansstyret kaller inn til årsmøte onsdag 7. mars klokken 18.00

Les mer...